TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Româncă ÎMPUȘCATĂ MORTAL de soțul gelos

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Româncă ÎMPUȘCATĂ MORTAL de soțul gelos

O româncă de 37 de ani a fost împușcată mortal, sâmbătă seara, de soțul ei, tot român, care, ulterior, s-a sinucis. Tragedia a avut loc în locuința cuplului situată în nordul orașului Sacramento, statul California.

Ana Thomas era din Azuga (judeţul Prahova) și – în ciuda diferenței mari de vârstă – se căsătorise cu Viorel Thomas, de 72 de ani, în România. În 2009, cei doi au ales să emigreze în Sacramento, pentru o viață mai bună.

Deşi căsătorită, femeia trăia o poveste de iubire alături de un fost ziarist argeşean, Florian Stoian-Silişteanu. Cei doi nu şi-au ascuns relaţia, ambii postând pe reţelele de socializare fotografii care demostrau relaţia lor amoroasă.

Potrivit publicaţiei locale „The Sacramento Bee”, poliţia a descoperit cadavrele soţilor Thomas după ce un vecin a alertat serviciile de urgenţă. Acesta le-ar fi spus poliţiştilor că a auzit focuri de armă în apartamentul soţilor Thomas, urmate de ţipetele unei femei.

Potrivit unui comunicat de presă emis de poliţia din Sacramento, arma cu care Viorel Thomas şi-a ucis nevasta şi apoi s-a sinucis, trăgându-și un glonț în cap, a fost găsită lângă cele două cadavre.

Sursa: sacbee.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.