TRAGEDIE pe DN 7: Copil de 6 ani, OMORÂT pe trecerea de pietoni! Femeia care-l însoțea, GRAV RĂNITĂ (ATENȚIE, imagini CUMPLITE)

TRAGEDIE pe DN 7: Copil de 6 ani, OMORÂT pe trecerea de pietoni! Femeia care-l însoțea, GRAV RĂNITĂ (ATENȚIE, imagini CUMPLITE)

Dramă de nedescris, la Lipova: Un copil de 6 ani, din Mâsca, a fost omorât astăzi pe trecerea de pietoni, de un autotren înmatriculat în București.

Alături de copil, angajată în traversarea DN 7 se afla o femeie de 30 de ani, din Mâsca. Aceasta a fost rănită și, ulterior, transportată în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de urgență Arad.

„Astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, sens de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca, și un copil de 6 ani, din Șiria care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.