UPDATE: TRAGIC! Un angajat al Leoni, de 22 de ani, a OMORÂT o femeie şi a RĂNIT GRAV mai multe persoane chiar în curtea FIRMEI (VIDEO)

UPDATE: TRAGIC! Un angajat al Leoni, de 22 de ani, a OMORÂT o femeie şi a RĂNIT GRAV mai multe persoane chiar în curtea FIRMEI (VIDEO)

Un tânăr, în vârstă de 22 ani, a provocat moartea moartea unei angajate Leoni şi a rănit alte patru persoane chiar în curtea firmei. Conform martorilor, un tânărul a fost concediat astăzi de la firma Leoni din Piteşti şi s-a urcat la volanul maşinii personale, un BMW, pentru a pleca acasă.

Tânărul a plecat nervos din încăperea unde a avut o discuţie cu şefii care l-au concediat, s-a urcat la volanul maşinii şi a accelerat puternic, moment în care a pierdut controlul volanului, a intrat într-un gard şi a ajuns într-o masă la care se aflau cinci angajaţi Leoni.

Tânărul a ucis o femeie de naţionalitate sârbă şi a rănit grav alte trei femei şi un bărbat. Din primele informaţii reiese că tânărul a avut o viteză de peste 80 de km/h în momentul impactului.

În curtea Leoni Piteşti se aflau încă 50 de persoane care au reuşit să se ferească.

La Leoni se va deplasa şi Inspecția Teritorială de Muncă, fiind vorba de un accident de muncă.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj ISU cu apă și spumă, unul de terapie intensivă mobilă, unul de prim ajutor și mai multe ambulanțe.

UPDATE: Realitatea.net relatează faptul că, din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că șoferul implicat, care circula pe o stradă secundară, a pierdut controlul volanului și a pătruns în curtea fabricii de componente auto, lovind un grup de muncitori aflați în pauză.

Sursa/ VIDEO: Sursata.ro

  1. Și uite așa a făcut rost rapid de un nou loc de muncă,la închisoare!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.