Tramvaie vechi și nesigure, pentru arădeni. Doar 8 din 134 de vagoane sunt garnituri moderne Imperio la CTP Arad

Tramvaie vechi și nesigure, pentru arădeni. Doar 8 din 134 de vagoane sunt garnituri moderne Imperio la CTP Arad

Pentru foarte mulți arădeni, tramvaiul reprezintă principalul mijloc de transport. Tocmai de aceea, era de așteptat ca autoritățile locale să trateze transportul public cu tramvaiul  pe raza municipiului Arad cu toată responsabilitatea, spune Cosmin Buruc, consilier local municipal al PSD Arad.

Realitatea însă arată că arădenii sunt obligați să circule cu vagoane vechi, incomode, care nu oferă un minim confort adaptat cerințelor secolului XXI.

„Administrația actuală mimează doar grija față de cetățeni. Arădenilor li se oferă un parc de tramvaie învechit și nesigur. Doar 8 din 134 de vagoane sunt garnituri moderne Imperio la Compania de Transport Public Arad. În schimb, sunt alocate sume importante pentru așa-zisa reabilitare a unor vagoane vechi, care ascunde de fapt o cosmetizare de fațadă. În loc să se axeze pe modernizarea efectivă, se vor plăti bani grei pentru a avea caroserii vopsite pe ramele vechi, adevărate pericole în trafic. Este departe de ceea ce așteaptă și merită locuitorii Aradului. Administrația Falcă-Bibarț își arată incompetența iar cei care suferă sunt arădenii. Există soluții la aceste probleme dar, din păcate, la nivelul consiliului local municipal Arad s-a instaurat o practică nocivă. Orice idee venită din partea consilierilor PSD este respinsă fără drept de apel de mașina de vot a PNL. În acest mod, cetățenii sunt de fapt cei văduviți pentru că în locul unor soluții care să vină în sprijinul lor se continuă aceeași veche stare de fapt, cu măsuri propagandistice care ascund o tristă realitate. Pe care toți cei care circulă cu tramvaiul  o simt  pe pielea lor zi de zi”, a declarat Buruc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.