Transport agabaritic în municipiu. Șoferii, rugați să nu parcheze pe mai multe străzi

Transport agabaritic în municipiu. Șoferii, rugați să nu parcheze pe mai multe străzi

Primăria Arad informează că vineri, 8 septembrie, în municipiu se va deplasa un transport agabaritic.

„Vineri, 8 septembrie, constructorul contractat de municipalitatea arădeană pentru realizarea proiectului «Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare» va transporta o nouă confecție metalică (grinda GP 204) de mari dimensiuni, parte componentă a podului hobanat peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc vineri seara, transportul va fi realizat noaptea de vineri spre sâmbătă,iar montajul sâmbătă, 09.09.2023.”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB Romania, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborârea de pe autostradă la Aeroport – Calea Bodrogului – strada Dorobanți – strada Andrei Șaguna. De acolo, transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier,  pe malul Mureșului.

„Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasarea mijlocului de transport agabaritic. Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere.”, mai menționează reprezentanții Primăriei Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.