Transportul în comun ar putea fi gratuit, o zi pe săptămână, în Arad

Transportul în comun ar putea fi gratuit, o zi pe săptămână, în Arad

Arădenii ar putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, o zi pe săptămână.

Deputatul liberal arădean Sergiu Bîlcea propune o „zi verde” pentru încurajarea transportului în comun. „Eforturile administrației de a investi în transportul public confortabil și nepoluant trebuie însoțit de o campanie pentru încurajarea arădenilor să folosească mai mult tramvaiele și autobuzele noi. Mai multe orașe mari, printre care Cluj și Iași, au o zi pe săptămână, vinerea verde, în care transportul în comun este gratuit. Este o strategie pe care propun să o adoptăm și la Arad, pentru a promova transportul în comun. Cred că o zi pe săptămână în care pot fi utilizate gratuit tramvaiele noi și autobuzele electrice poate fi o ocazie pentru mulți dintre noi de a redescoperi avantajele transportului în comun, mai economic, nepoluant și, prin investițiile realizate, confortabil. Aradul a achiziționat în ultimii ani tramvaie noi fabricate la Arad, autobuze electrice care au început deja să circule. Cred că acestea trebuie promovate, cunoscute mai bine, iar o experiență pozitivă poate încuraja mai mulți oameni să le folosească și în alte zile ale săptămânii”, a declarat deputatul arădean.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

  1. […] Cred că acestea trebuie promovate, cunoscute mai bine, iar o experiență pozitivă poate încuraja mai mulți oameni să le folosească și în alte zile ale săptămânii”, a declarat deputatul arădean, citat de newsar.ro. […]

    Raspunde
  2. Eu vreau sa fac reclamatie la cei 2, fata si baiatul-smecher-prost ce fac cu matura peste picioarele oamenilor din statiile de tramvai din centru dimineata pe la 9-10..statia plina de oameni,da praful si frunzele peste calatorii ce asteapta un tramvai numit-dorinta.Nu au fost instruiti cum sa lucre?Nu au rabdare pana se mai elibereaza statia si pleaca tramvaiul?CINE dobitoc i-a angajat asemenea specimene?cate clase au fata si smecherul ala?3?mai si vorbesc urat-amandoi.probabil sunt sot si sotie ca i-am vazut cum se mai lingeau intre calatori fara scrupule,rusine sa va fie ce maturatori aveti!!de unde i-ati cules,asemenea progenituri?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.