Tratează-ţi toate afecţiunile neurologice în staţiunea Moneasa prin baza de tratament „Terapeutica” (GALERIE FOTO)

Tratează-ţi toate afecţiunile neurologice în staţiunea Moneasa prin baza de tratament „Terapeutica” (GALERIE FOTO)

Secţia de recuperare a Spitalului privat Sf. Gheorghe deţine baza de tratament „Terapeutica” din staţiunea Moneasa (Hotel Parc), funcţionează din 2009 şi a avut o dezvoltare ascendentă de la 20 de paturi la 70 de paturi în prezent.

Procentual , 40% din cei interesaţi, sunt pacienţi din alte judeţe, mulţumiţi fiind de serviciile medicale oferite, de beneficiile şi de rezultatele tratamentului. Biletele de tratament sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, dar, în limita numărului de servicii medicale anual. Se pot prelua prin solicitări şi internări la cerere fără programare, la preţuri accesibile fără decontări cu C.A.S.

Tratamentul implementat este pe bază de proceduri care acoperă toate afecţiunile neurologice: recuperarea post-accidente grave, recuperare ortopedică precum şi afecţiuni reumatismale prin ambulatoriu integrat al secţiei. Baza de tratament are în dotare toată aparatură medicală specifică tratamentului iar pacienţii servesc masa în în restaurantul propriu. Personalul medical este de specialitate, având în componenţă un efectiv de 22 de asistenţi şi cinci medici primari: Dr. Laura Nicolescu, Dr. Dan Murariu, Dr. Adriana Gaiţă, Dr. Ancuţa Henţ, Dr. Sorina Codreanu, nume marcante în medicina arădeană.

Pe langă toate amintite mai sus, să nu uităm că staţiunea Moneasa prezintă un real interes pentru autorităţile locale, în ceea ce privesc investiţiile, pentru ca staţiunea sa atragă cat mai mulţi turişti.

Ca şi proiecte de viitor, societatea medicală intenţionează să pregătească pachete de servicii medicale- corporate, pentru angajaţii societăţilor arădene, venind în sprijinul personalului angajat care desfăşoară activităţi care implică solicitări musculare şi articulare intense.

Vom reveni cu alte informaţii despre acest proiect.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.