Trei arădeni arestați în urma unor percheziții domiciliare. Ce au descoperit polițiștii

Trei arădeni arestați în urma unor percheziții domiciliare. Ce au descoperit polițiștii

Șase arădeni au fost reținuți și ulterior trei dintre aceștia au fost arestați pentru operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 11 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au prins, în flagrant delict, șase persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în timp ce ar fi transportat, în vederea comercializării, 500 de grame de substanțe psihoactive, în județul Arad.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de perchezițe domiciliară, la imobile utilizate pentru săvârșirea activității infracționale, de către cele 6 persoane bănuite, în județul Arad.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite, ridicate și indisponibilizate trei cântare de mare precizie, o armă albă, mai multe telefoane mobile și 6.750 de lei.

Cele șase persoane bănuite, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, pentru audieri, procurorul de caz dispunând reținerea acestora, pentru 24 de ore.

La data de 12 aprilie, magistrații Tribunalului Arad au dispus, pentru trei dintre aceștia, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, iar, pentru ceilalți trei, au emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune, au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.