Trei bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore după ce ar fi braconat un cerb!

Trei bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore după ce ar fi braconat un cerb!

Poliţistii arădeni au prins în flagrant trei bărbaţi bănuiţi că au braconat. Aceştia transportau un cerb de aproximativ 300 de kilograme şi aveau asupra lor mai multe arme şi cartuşe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad informează că în data de 20 septembrie politiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală au prins în flagrant trei persoane bănuite că au braconat un cerb de aproximativ 300 de kilograme.

Cei trei au fost depistaţi în jurul orei 01,45, pe raza localităţii Sâmbeni, în timp ce transporau cu un autoturism Lada Niva un cerb, de aproximativ 300 de kilograme. În autoturism, politiştii au mai găsit trei arme de vânătoare, două neînregistrate, 25 de cartuşe şi mai multe accesorii specifice pentru vânătoare.

Potrivit oamenilor legii, cei trei bărbaţi ar fi braconat cerbul în zona pădurii Frumuşeni-Aluniş, apoi l-au transportat până în localitatea Sâmbăteni. Poliţiştii au mai stabilit că doar unul dintre cei trei bărbaţi este deţinător legal de armă şi că aceştia nu posedau autorizaţie pentru vânătoare. Cei trei barbaţi, P.Cristian, de 38 de ani, din Şagu, S. Nicoale, de 43 de ani, şi G.Samuel, de 47 de ani, ambii din Sâmbăteni au fost retinuţi de pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Actiunea desfăşurată de poliţiştii arădeni a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale Timiş.

  1. Da pe Iotcu când puneți laba?

    Raspunde
  2. dar unde a branconat asta ca paduri nu prea mai avem?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.