Trei bărbați urmăriţi general şi internaţional, reținuți la Nădlac

Trei bărbați urmăriţi general şi internaţional, reținuți la Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat în ultimele 12 ore trei bărbați dați în urmărire generală și internațională.

Pe numele celor trei erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, abandon familial şi fraudă fiscală.

În data de 18 martie, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Marian U., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Galaţi. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt care prevedea că are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

Azi dimineaţă, în jurul orei 04, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Sorin C., în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în judeţul Sibiu.

La control, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de abandon familial, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani.

Câteva ore mai târziu, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor la frontieră, cetăţeanul român Vasila U., în vârstă de 50 de ani, din judeţul Mehedinţi.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis de către autorităţile germane, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă fiscală.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză, aceștia fiind predați unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad pentru continuarea cercetărilor.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.