Trei dintre cei mai buni medici ai UPU Arad au ieșit la pensie

Trei dintre cei mai buni medici ai UPU Arad au ieșit la pensie

Trei dintre cei mai buni medici, care au fost la patul pacientului mai bine de 30 de ani și care au luptat în prima linie în lupta cu pandemia Covid-19, se vor bucura de bine meritata pensie.

„Este o pierdere pentru spitalul nostru însă ne bucurăm că au fost colegele noastre și că mulți dintre noi am avut ocazia să învățăm din experiența lor”, spun medicii Unității de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Dr. Ana Aurelia Aconi, dr. Mirela Hajdu și dr. Nicoleta Kigyossy – medici primari medicină de urgență – au împlinit frumoasa vârstă de pensionare încă de anul trecut însă au decis să rămână pe baricade pentru a salva vieți împreună cu colegii lor, pe parcursul pandemiei.

„Se spune că medicii din urgențe sunt «dependenți» de adrenalină pentru că altfel nu ar putea rezista atâția ani în acest serviciu. Așadar în cazul în care simt nevoia de puțină adrenalină, noi le așteptăm, cu drag, oricând la UPU să ne dea o mână de ajutor pentru că întotdeauna avem nevoie! Le dorim cât mai mulți ani în bine meritata pensie, liniște și sănătate. Le mulțumim că au fost colegele noastre”, mai spune colectivul UPU Arad.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad le transmite doamnelor dr. Hajdu, dr. Kigyossy și dr. Aconi toată recunoștința pentru activitatea medicală, multă sănătate și mulți, mulți ani frumoși în pensie.

  1. […] post Trei dintre cei mai buni medici ai UPU Arad au ieșit la pensie appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.