Trei dintre cele mai bune jachete pentru bărbați și cum să le purtați

Trei dintre cele mai bune jachete pentru bărbați și cum să le purtați

Există multe tipuri de jachete pe care domnii cu spirit vestimentar le pot experimenta, iar acestea sunt cele mai bune jachete pentru bărbați pe care cu siguranță veți dori să le purtați în 2022.

În acest articol, detaliem cele mai bune jachete de toamnă și iarnă pentru bărbați și cum să le purtați. Aceste modele de jachete pentru bărbați sunt în egală măsură adecvate sezonului, versatile și elegante.

1. Jacheta bombardier (Bomber)

Jacheta bombardier datează din anii 1950 și își are rădăcinile ferm imprimate în armata europeană și americană.

Există multe varietăți ale jachetei bomber, de la jacheta „letterman”, populară în rândul adolescenților de liceu, până la jacheta bomber de baseball varsity. Apoi, există, desigur, emblematicul bombardier Alpha Industries. Aceste jachete pentru bărbați se disting în mod obișnuit printr-un guler, o centură și manșete cu nervuri.

Astăzi, jacheta bomber este una dintre cele mai emblematice piese de modă din cultura pop, purtată de celebrități, sportivi și civili obișnuiți.

Jacheta bomber este una dintre cele mai populare jachete pentru bărbați și este cea mai potrivită pentru sezoanele de primăvară și toamnă, atunci când nu este prea cald sau prea frig.

O jachetă bomber nu ar trebui să fie prea largă sau largă. Sigur că puteți suprapune o piesă sau două (tricou și hanorac sau hanorac cu glugă) pe dedesubt, dar orice altceva mai mult decât atât adaugă prea mult volum.

În plus, o jachetă bomber din piele întoarsă sau lână poate funcționa cu look-uri athleisure monocrome. Sau un look ceva mai elegant, de exemplu, peste un pulover cu nasturi și guler de gât. Și, în cele din urmă, ținutele cu jachete bomber se înclină spre partea casual și arată foarte bine cu blugi croiți, cu spălare închisă.

2. Jacheta din piele

O jachetă din piele este Sf. Graal al tuturor jachetelor de pe această listă. Jacheta de piele pentru motociclete (sau motocicliști), în special, este cât se poate de la modă. Este unul dintre acele tipuri de jachete pentru bărbați care, atunci când este purtată cu încredere, va canaliza cu siguranță acele vibrații de bad boy de tip James Dean, cu sau fără motocicletă.

În plus față de jacheta de motocicletă, există și varietatea de jachetă racer, și de jachetă bombardier, de asemenea. Și dacă este suficient de groasă, poate servi ca o jachetă de iarnă călduroasă.

Frumusețea jachetelor din piele sunt cât de multe soiuri diferite există. Mai mult ca sigur veți putea alege un stil care să rezoneze cu estetica dvs.

Jachetele de motocicletă care se găsesc de obicei pe negru pot fi găsite și pe maro. Cu o geacă de motociclist neagră, veți dori să păstrați restul look-ului dvs. întunecat. O ținută all black, de sus până jos, păstrează lucrurile casual.

Între timp, o jachetă de piele maro este destinată pentru a fi îmbrăcată cu cămașă și cravată. Chiar și așa, acestea sunt look-uri rapace, cu o notă de rafinament și masculinitate completă.

3. Jacheta din denim

Jacheta din denim, numită și jachetă de blugi și jachetă de camionagiu (popularizată de Levi’s) este un stil clasic care există încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Această piesă de bază vintage a devenit de atunci o piesă iconică în moda americană. Dacă cineva vă spune că jachetele din denim nu mai sunt la modă, se înșeală, deoarece jacheta din denim este un stil de jachetă atemporală.

Fie că este de culoare închisă, de spălare medie sau de spălare deschisă cu decolorări vintage, jacheta din denim rămâne un element de bază atemporal nu doar în moda americană, ci în întreaga lume.

Jacheta din denim este una dintre preferatele toamnei, deoarece este inerent casual și arată grozav cu ținutele îmbrăcate, relaxate, dar arată, de asemenea, foarte bine îmbrăcată cu o cămașă, de exemplu.

Este, de asemenea, una dintre jachetele noastre preferate de vară, datorită varietății largi de nuanțe, de la închis la deschis. Denim pe denim, desigur, este o mișcare îndrăzneață, dar se poate face. Asigurați-vă că există suficient contrast între nuanțele de denim pentru a evita o vibrație de Brokeback Mountain sau, dacă aveți de gând să asortați nuanțe de denim, limitați-vă la o spălare mai închisă și la o croială subțire, deoarece este mai mult o estetică elevată.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.