Trei drumuri județene, modernizate în 2020, întregesc patrimoniul județean

Trei drumuri județene, modernizate în 2020, întregesc patrimoniul județean

Patrimoniul județului Arad a fost completat cu încă trei drumuri județene, ca urmare a recepționării lucrărilor efectuate în cursul anului trecut.

În ședința de astăzi a Consiliului Județean, consilierii județeni au aprobat reîntregirea patrimoniului instituției. Valoarea totală a investiției pentru cele trei drumuri este de 32.687.311,43 lei.

„În anul 2020 am modernizat și reabilitat mai multe drumuri județene pe care, ulterior, le-am recepționat. Acum, prin acest act normativ, includem în patrimoniul public al instituției noastre investițiile făcute. Valoarea totală a lucrărilor este de peste 32,5 milioane de lei, aceste tronsoane făcând parte din strategia noastră de modernizare a drumurilor județene”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Aceste drumuri au fost predate firmelor ce au executat lucrările, urmând ca acum, după recepționarea lucrărilor, tronsoanele de drum să revină în patrimoniul județului Arad. Lungimea totală a acestor drumuri este de 21,1 kilometri.

Prin adoptarea acestei hotărâri, sectoarele de drumuri județene Tauţ-Târnova (lungime 9 km, garanția lucrării 7 ani),  Pâncota-Seleuş (lungime 5,5 km, garanția lucrării 7 ani) și Grăniceri-Pilu (lungime 6,6 km, garanția lucrării 7 ani) sunt părți integrante din domeniul public al Județului Arad.

Aceste tronsoane de drum fac parte din strategia de modernizare a drumurilor județene, până în prezent fiind finalizați sau în lucru circa 450 de kilometri de drum județean.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.