Trei francezi ARESTAȚI în Serbia după ce au încercat să răpească un copil din România. Motivul este INCREDIBIL!

Trei francezi ARESTAȚI în Serbia după ce au încercat să răpească un copil din România. Motivul este INCREDIBIL!

Autorităţile sârbe au arestat trei cetăţeni de naționalitate franceză care au răpit o fetiţă de doi ani, folosind o maşină cu numere româneşti. Potrivit anchetatorilor suspecţii încercaseră să răpească un copil din România.

Cei trei, Kristel Emelin Eje (în vârstă de 26 de ani), mama ei, Alexia Sandrin Goren Bransu (50 de ani) şi soţul acesteia Sebastian Bransu (46 de ani) au mers special în Serbia pentru a răpi un copil.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de Midi Libre, motivele răpirii sunt incredibile. Tânără de 26 de ani are o fetiţă de doi în Franţa şi este în proces de divorț cu partenerul ei. În încercarea de a le dovedi autorităţilor franceze printr-un test ADN că tatăl fetiţei sale nu este concubinul ei, femeia a căutat un copil care seamănă cu al ei şi voia să îi facă testul de paternitate. În acest sens, femeia şi părinţii au mers în Serbia şi au observat în Belgrad o fetiţă care corespundea semnalmentelor, au luat-o cu forţa din braţele mamei sale şi au fugit cu o maşină înmatriculată în România.

Poliţia sârbă a demarat imediat căutările, reuşind în câteva ore să-i aresteze pe cei trei cetăţeni francezi pe autostradă, în apropierea frontierei dintre Serbia şi Croaţia.

Cei trei francezi au explicat că intenţionau să predea fetiţa familiei după efectuarea testului de partenitate în Franţa.

Potrivit anchetatorilor sârbi, însă, copila urma să fie predată unei grupări infracţionale din Franţa.

Potrivit unei surse din cadrul anchetei citată de site-ul InSerbia.info, cei trei francezi fuseseră anterior în România.

„În România, unde au fost înainte de a veni în Serbia, nu au putut să răpească pe nimeni pentru că nu au găsit niciun copil care să semene cu cel din paşaportul pe care îl aveau”, a declarat oficialul sârb citat. Ministrul sârb de Interne, Nebojsa Stefanovici, a confirmat că cei trei au legături cu o reţea de trafic de persoane.

Răpitorii riscă până la 15 ani de închisoare.

Foto: telegraf.rs

  1. Pa viață saledea ,ca si noi romini aici in Franța ,nu suntem recit hoți ,si…..

    Raspunde
  2. Unde e presa din Romania sa arate ce grozavi sint frantujii.si sa le faca reclama in intreaga lume.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.