Trei idei pentru o masă extensibilă. Să analizăm sub lupă bucătăria, livingul și sala de masă

Trei idei pentru o masă extensibilă. Să analizăm sub lupă bucătăria, livingul și sala de masă

Masa extensibilă de vis – cum ar trebui să fie? Funcțională, cum ar fi potrivit pentru un apartament mic? Spațioasă, astfel încât toată familia să poată sta comod în jurul ei sau poate pentru tine contează mai mult efectul vizual? Fiecare dintre aceste așteptări ne forțează să facem o alegere complet diferită. Vezi propunerile care se integrează perfect în lista viselor tale. Trecerea în revistă a noutăților noastre include mese moderne extensibile pentru bucătărie, living și sala de masă. Aici îți vei găsi inspirația!

Masă extensibilă pentru bucătărie

Bucătăria este denumită de multă vreme inima casei. Alegând o masă extensibilă de bucătărie, să nu uităm că are multe sarcini de îndeplinit. Înainte de toate, printre acestea se numără asigurarea unui loc confortabil pentru a mânca, dar și spațiu de lucru pentru prepararea mesei. Adeseori, mamei care gătește i se va alătura un mic elev, care își va întinde pe blat manualele.

Având în vedere așteptările, pe care ar trebui să le îndeplinească masa, putem alege un model în formă de pătrat sau dreptunghi puțin mai mare. Într-o bucătărie simplă sau în una legată de living se va preta și o masă extensibilă rotundă. Așezând masa la perete, vom putea decora spațiul într-un mod deosebit.

O valoare suplimentară a acestei soluții este faptul că în timpul cinei sau prânzului toți membrii familiei se pot vedea reciproc. Acest lucru susține menținerea relațiilor și influențează pozitiv discuțiile. După adăugarea insetului suplimentar, blatul rotund se schimbă în oval. Acest lucru permite crearea unui spațiu corespunzător pentru câteva persoane în plus.

Mese extensibile elegante pentru sala de masa

O masă extensibilă se pretează deosebit de bine pentru sala de masă. Asigurând spațiul optim pentru toți locatarii, le creează condiții confortabile pentru masă. Datorită opțiunii oferite de majoritatea modelelor de extindere a blatului, avem la dispoziție un spațiu suplimentar pentru oaspeți. Va fi util în timpul organizării petrecerilor și sărbătorilor în familie.

Așa cum ar fi potrivit pentru această parte deosebit de reprezentativă a locuinței, și masa ar trebui să arate deosebit. Te întrebi ce e acum la modă? Revin în stil măreț mesele cu picioare decorative frezate. Un design similar a devenit finisajul frecvent al lateralelor blatului, astfel că nu mai este necesar să acoperim masa cu o față de masă. Ea însăși arată perfect.

Masă extensibilă pentru living, care economisește spațiu

Locuințele mici la bloc adoră soluțiile funcționale. Spațiul limitat face ca proprietarii acestuia să nu își poată permite o masă extensibilă pentru 12 persoane. În practică, pentru a câștiga puțin spațiu pentru viață, e mai avantajos să înlocuim o masă mare cu un înlocuitor mai compact.

În căutarea celei mai bune opțiuni pentru spațiul de zi cu suprafață limitată, merită să apelăm la noutățile care apar pe piața interioarelor. Un model distinctiv este cu siguranță masa extensibilă pliabilă. Pliată seamănă cu un dulap suspendat. Pe de altă parte, după întindere asigură atât spațiu pentru a putea mânca foarte comod, ci și polițe practice pentru veselă și tacâmuri.

Considerând toate mesele extensibile, această soluție ocupă în mod cert cel mai puțin spațiu. Mai mult, prezintă o abordare modernă a administrării locuinței.

 

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.