Trei motive pentru a investi într-un televizor OLED pentru jocuri

Trei motive pentru a investi într-un televizor OLED pentru jocuri

La configurarea unui set-up pentru gaming, gamerii trebuie să fie preocupați de mai multe aspecte. Ce procesor să aleg? Dar placa video? Care este cantitatea de memorie RAM necesară? În acest sens, chiar și accesoriile câștigă în importanță, cu o mare varietate de mouse-uri, tastaturi și căști pentru jocuri. Cu toate acestea, ecranul este unul dintre cele mai importante pentru a oferi o experiență unică gamerilor.

Acesta este unul dintre motivele pentru care LG a fost preocupat de dezvoltarea tehnologiei avansate pentru televizoarele sale inteligente, iar rezultatul a fost televizorul LG OLED, care, pe lângă nenumăratele beneficii pentru gameri, a fost votat cel mai bun televizor de pe piață pentru jocuri!

Dar merită cu adevărat să investiți într-un televizor intelligent, smart de la emag, cu cea mai recentă tehnologie pentru a configura o configurație perfectă pentru gaming? Ce avantaje ai?

# 1. Pixeli cu auto-iluminare

Într-un televizor convențional cu LED sau LCD, culoarea neagră nu este reprodusă, maximul pe care îl permite această tehnologie este un gri închis. Acest lucru se datorează faptului că, pe aceste televizoare, doar câteva zone de iluminare pot fi oprite, rezultând un efect numit „halo” – puncte de luminozitate în care nu ar trebui să existe iluminare.

Este posibil să nu pară atât de grav, dar fiecare zonă de iluminare are mii de pixeli. Dacă nu toate aceste zone sunt oprite în momentul în care trebuie proiectate imaginile întunecate, scena nu este exact așa cum ar trebui să fie, reducând calitatea finală a proiecției.

În televizoarele inteligente LG OLED pentru gameri, fiecare pixel are capacitatea de auto-iluminare. Acest lucru înseamnă că se pot porni și opri complet independent, rezolvând problema zonelor televizorului care sunt aprinse și care nu ar trebui să fie. Aceasta se numește contrast infinit, adică o cantitate infinită de tonuri de gri care există între negru pur și alb pur, lucru care este posibil doar la televizoarele cu această tehnologie.

# 2. Un joc extrem de rapid

Tehnologia de auto-iluminare a pixelilor nu oferă doar imagini de negru pur. Viteza cu care aceste puncte de lumină se aprind și se sting face ca scenele să răspundă foarte repede, ceea ce face din nou o mare diferență în jocuri.

Procesorul de a 3-a generație acționează din nou pentru a oferi un decalaj de intrare foarte mic. Aceasta înseamnă că, după apăsarea butonului sau a declanșatorului de pe controler, comanda este imediat recunoscută de televizor pentru jocuri și afișată în imagine.

Cu modul de joc, care datorită sistemului ALLM al televizorului este activat automat atunci când este conectată o consolă de ultimă generație, latența afișajului și estomparea mișcării sunt reduse la niveluri aproape imperceptibile.

Din nou, este de la sine înțeles cât de important este acest lucru pentru jocurile competitive, motiv pentru care televizorul LG OLED este ideal pentru oricine caută un televizor pentru jocuri.

# 3. Experiență cinematografică sonoră în casa ta

O calitate a sunetului face diferența pentru o experiență bună de joc. Oricine se implică în meciuri competitive poate confirma acest lucru fără îndoială. Deci, este foarte important să aveți un sunet bun pe televizorul de gaming atunci când vă bucurați de jocuri.

Televizorul LG OLED nu iese în evidență doar datorită calității imaginii cu pixelii săi auto-luminați. Datorită procesorului a9 de generația a 3-a cu inteligență artificială, modelele de televizoare inteligente pentru jocuri de la brand-ul coreean sunt capabile să ofere o experiență incomparabilă în ceea ce privește sunetul.

Prin tehnologia de recunoaștere spațială, AI Acoustic Tuning , poate să perceapă spațiul fizic din jurul său, recunoscând locația jucătorului pentru a oferi toate nuanțele sunetului. Pe lângă acesta și cele 4 porturi cu conexiuni HDMI 2.1, acest televizor de gaming 4K este capabil să atingă 120 Hz cu HDR. În cele din urmă, caracteristicile Dolby Vision ™ și Atmos® vor oferi o experiență de joc unică pentru meciurile dvs. În timp ce tehnologia Dolby Vision ™ este responsabilă pentru High Dynamic Range (HDR), care asigură utilizarea maximă a culorilor și optimizarea automată a fiecărui cadru, Dolby Atmos® garantează o imersie sonoră unică și puternică.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.