Trenduri în materie de păr în 2021

Trenduri în materie de păr în 2021

Nu i se spune degeaba podoabă capilară. Petrecem ore bune aranjându-l, mergem la salon, îl vopsim și îl tratăm cât mai atent posibil. Cum anul 2020 nu a fost unul foarte prietenos cu părul nostru, din cauza saloanelor închise și a restricțiilor, anul 2021 aduce cu el noi speranțe dar și noi trenduri în materie de hairstyling. Iată ce este considerat la modă anul acesta în ceea ce privește tunsoarea , dar și în materie de vopsea de păr.

Vârfuri drepte

Tunsorile cu vârfuri drepte au început să fie la modă încă de acum 2 ani. Faptul că au devenit mai populare nu este de mirare. Sunt foarte ușor de întreținut,  dar și de realizat. Avantajează cam orice tip de chip și oferă un aspect îngrijit și chiar elegant.

Vopsea de păr (oferte)

Bobul

Tunsoarea în stil bob a devenit foarte la modă anul acesta. Fie că vorbim despre acel bob perfect drept, despre un bob cu bucle, texturat, sau despre un bob cu breton, toate aceste stiluri de boburi sunt o opțiune foarte bună. Dacă v-ați dorit vreodată să aveți o tunsoare scurtă, tip bob, acesta este anul în care puteți să faceți acest lucru.

Breton cu cărare pe mijloc

Numit și ”curtain bangs”, acest tip de breton alungește fața și o scoate în evidență. Are un aspect foarte stylish și puțin retro, ceea ce este bine. Anul acesta sunt foarte la modă coafurile în stilul anilor 60-70, ceea ce înseamnă că acest tip de breton cu cărare pe mijloc se încadrează foarte bine. A devenit foarte popular pe YouTube printre hairstylisti.

Vopsea de păr: oferte

Șuvițe

Da, șuvițele deschise la culoare sunt din nou la modă. Indiferent de culoarea părului pe care o ai, poți adăuga niște șuvițe pentru a îți oferi cu totul alt look. Câteva șuvițe o idee mai deschise la culoare fac ca părul tău să arate mult mai natural. În mod normal, părul nu are o singură culoare uniformă pe toată lungimea sa, de aceea este nevoie de puține diferențe de culoare. Ideal ar fi ca un profesionist să facă acest lucru, întrucât trebuie să stăpânești tehnica destul de bine.

Tot în această zonă intră și trendul vopsirii a două șuvițe de-o parte și de alta a feței. Acestea încadrează fața și sunt foarte la modă. Caracteristice Gen Z, au fost observate și la celebrități precum Bella Hadid. Puteți opta pentru nuanțe apropiate culorii părului sau puteți merge către ceva mult mai îndrăzneț, precum roșcat, blond platinum sau chiar și roz sau mov.

Negru

O altă culoare de vopsea de păr pentru care puteți opta este negrul abanos. A revenit la modă în anul 2021 și este cu atât mai căutat. Părul negru pare mai bogat, mai strălucitor și mai sănătos și avantajează multe nuanțe de ten. Cel mai bine merge împreună cu tenul deschis la culoare, oferind acea impresie de Albă-ca-Zăpada.

Balayage

Balayage-ul nu pare că se va demoda prea curând. Este potrivit pentru orice tip de ten și se poate realiza în multiple moduri. Dacă îți dorești ceva subtil, poți opta pentru un balayage mai fin, fără a decolora părul prea mult. De asemenea, poți fi atentă și de unde îți dorești să pornească balayage-ul.

Arămiu

Ca și vopsea de păr, pentru 2021, puteți opta și pentru nuanțe de arămiu. Este o culoare ceva mai îndrăzneață, dar combinată cu câteva șuvițe mai deschise la culoare, poate conferi un aspect cu totul deosebit. O modalitate ușoară de a încerca o culoare precum arămiul este să alegeți o vopsea de păr semi-permanentă pe care să o aplicați peste culoarea naturală. Părul blond nu are pigmenți, deci este bine ca pe acesta să pornim direct cu culoarea pe care o dorim. Anul 2021 oferă multe posibilități în materie de tunsori și vopsea de păr pentru care puteți opta. Schimbarea pe care o faceți poate fi majoră sau deloc evidentă, cu toate acestea vă poate face să vă simțiți cu totul altă persoană.

  1. […] post Trenduri în materie de păr în 2021 appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.