Trio-ul de aur al ROCK-ULUI ROMÂNESC se reunește pe aceeași scenă

Trio-ul de aur al ROCK-ULUI ROMÂNESC se reunește pe aceeași scenă

După 40 de ani de carieră, timp în care generații întregi au crescut cu muzica lor, trio-ul de aur al rock-ului românesc se reunește în spectacolul „Ca pe vremuri” la Arenele Romane, în data de 15 iunie 2017, ora 18.

Holograf, Compact și Cristi Minculescu & Iris se reunesc pe aceeași scenă, la Arenele Romane, spre bucuria fanilor.

Timp de 5 ore fără întrerupere artiștii, care au împărțit sute de zile de distracție și amintiri de neuitat, aceleași scene, aceiași fani, vor transforma din nou, ca de fiecare dată, și acest concert într-o adevărată petrecere. Hituri precum „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni” (Compact), „Baby”, „Cine mă strigă în noapte” (Iris), „Banii vorbesc”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” (Holograf) vor răsuna de pe scena Arenelor Romane și de pe buzele miilor de nostalgici care își vor depăna amintirile cele mai dragi alături de trupele de suflet ale adolescenței.

Cei care au crescut și s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momentele rebele și libertine ale tinereții sau și-au dezlănțuit energia pe muzica rock, sunt așteptați să retrăiască, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alături de prietenii cei mai dragi.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro (https://goo.gl/wiHFgs) și în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017. Evenimentul este organizat de Sublime România și comunicat de HTag PR.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.