Trupul îndrăgitului alpinist Zsolt Török a ajuns la Arad și a fost depus la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Trupul îndrăgitului alpinist Zsolt Török a ajuns la Arad și a fost depus la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Alpinistul arădean Zsolt Török și-a pierdut viața într-un tragic accident, în Munții Făgăraș. Acesta a lăsat un gol imens în sufletul familiei, prietenilor, dar și a tuturor celor care l-au admirat.

Zsolt a fost unul dintre cei mai buni alpiniști tehnici din România, reușind escaladări în premieră mondială și cucerind unii din cei mai dificili munți din lume. Din nefericire, chiar Făgărașii i-au adus sfârșitul.

Trupul neînsuflețit a fost depus în holul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, iar înmormântarea va avea loc marți, 20 august, de la ora 14:00.

„Cei care l-au iubit, admirat și respectat pe dragul nostru Zsolt Török, pot să își ia un ultim rămas bun, duminică și luni la Teatrul de Stat Arad. Slujba de inmormântare va avea loc marți, la orele 14.00, tot la Teatrul de Stat urmata de inhumare la cimitirul Eternitatea (UTA). Micul Prinț a plecat în ultima lui călătorie, așa dintr-o dată, prea devreme, prea dureros, prea straniu…”, spune Laura Nădăban, soția sa, cu care se căsătorise în urmă cu numai o lună.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.