Trupul unui bărbat, „pescuit” la Port Arthur

Trupul unui bărbat, „pescuit” la Port Arthur

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 36 de ani, din Curtici, a fost găsit plutind pe Mureș, aproape de mal, în zona Post Arthur.

Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit în această seară, în jurul orei 19, cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureș, în apropierea zonei Port Arthur.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în apropierea malului. Cadavrul a fost extras din apă, iar cazul a rămas în atenția organelor abilitate.

„În seara zilei de 11 iulie, în jurul orei 19, a fost sesizată prezența unui cadavru în râul Mureș, zona Port Arthur. Echipajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a recuperat cadavrul, cercetările fiind continuate de polițiști. Din primele observații și verificări, este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Curtici. Cadavrul ar fi stat în apă aproximativ 2-3 zile, nu prezintă urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.