TSD Arad şi femeile social-democrate au oferit ajutor familiilor nevoiașe în prag de Sărbători

TSD Arad şi femeile social-democrate au oferit ajutor familiilor nevoiașe în prag de Sărbători

În prag de Crăciun, tinerii social democraţi din Arad, împreună cu organizaţia de femei a filialei, au considerat necesar să se gândească la cei care se luptă zilnic cu latura mai puţin frumoasă a vieţii şi să acţioneze în consecinţă

„În acest spirit, ca în fiecare an, gândul nostru s-a îndreptat către familiile nevoiaşe şi cu mult drag şi atenţie, ne-am mobilizat pentru a le aduce o undă de căldură umană în apropierea Crăciunului. Haine pentru cei mici, alimente neperisabile, intenţii bune şi o mare doză de iubire pentru acei pe care soarta i-a adus în situaţii sociale limită. Am fost şi vom fi întotdeauna aproape de arădenii care au nevoie de ajutorul şi grija noastră, pentru că suntem animaţi de cele mai altruiste şi pure sentimente. Este un crez pe care nu-l vom abandona niciodată, nici eu nici colegii mei”, afirmă Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad.

„Atitudinea este pentru noi o datorie de suflet, din acest motiv am lasat vorbele la o parte şi ne-am ghidat faptele către cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru. Cred că societatea românească are nevoie de mai multă umanitate şi înţelegere pentru acei semeni care se confruntă cu dificultăţi materiale. Tocmai de aceea, noi social-democraţii nu putem ignora sau tolera suferinţa, carenţele şi injustiţia, străduindu-ne să echilibrăm în permanenţă balanţa socială”, spune Cecilia Irimie, preşedintele organizaţiei municipale OFSD Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.