Tu știi CE MĂNÂNCI? Ce au descoperit polițiștii într-o MAȘINĂ FUNERARĂ care GONEA pe șosea!

Tu știi CE MĂNÂNCI? Ce au descoperit polițiștii într-o MAȘINĂ FUNERARĂ care GONEA pe șosea!

O mașină funerară care gonea pe șosea a fost oprită de polițiștii ruși pentru depășirea limitei de viteză. Când au fost luați la întrebări de oamenii legii, șoferul dricului și pasagerul său au spus că transportă cadavrul unei femei. Polițiștii au verificat mașina mortuară și au rămas șocați de ce au descoperit: aproape o jumătate de tonă de caviar de contrabandă era ascuns în cutii de plastic aflate sub coroanele de flori și chiar în sicriu.

Şoferul dricului a spus poliţiei că nu ştia că transportă caviar, adăugând că fusese plătit cu 25.000 de ruble (echivalentul a 350 de euro) pentru a transporta sicriul la o morgă. Sicriul fusese pus în maşină de oameni pe care nu îi cunoştea.

Autorităţile din Ciabarovsk (Extremul Orient) nu au precizat valoarea caviarului, însă, preţul unei cutii de 100 de grame de caviar din Marea Caspică, principala zonă de producţie pentru caviarul rusesc, este de cel puţin 7.500 de ruble (105 euro) în Rusia.

În contextul declinului accentuat al populaţiilor de sturioni în stare sălbatică, pescuitul lor a fost interzis de Rusia în 2006, exportul de caviar de la peşti din afara crescătoriilor fiind interzis la nivel mondial în 2007.

Sursa: abc13.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.