UCIGAȘUL polițistului a fost PRINS! Primele imagini de la capturarea lui (VIDEO). UPDATE: Ce spune Poliţia

UCIGAȘUL polițistului a fost PRINS! Primele imagini de la capturarea lui (VIDEO). UPDATE: Ce spune Poliţia

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist, duminică, la Izvin, a fost prins în această dimineață la Remetea Mare, informează Realitatea.net.

Oamenii legii l-au luat prin surprindere și nu au tras niciun foc de armă pentru prinderea lui.

La capturarea criminalului au participat efective ale MAI din mai multe județe, dar și trupe speciale de la București.

Comunicatul Poliţiei:

În urma activitatilor informativ operative desfasurate de politisti, barbatul care l-a ucis pe politistul din judetul Timis a fost depistat, in aceasta dimineata, pe raza localitatii Remetea Mare, din judetul Timis.
Acesta prezinta plagi prin impuscare, care dateaza cel mai probabil de duminica, motiv pentru care s-a solicitat interventia ambulantei.
La momentul localizarii si prinderii acestuia, politistii nu au facut uz de armamentul din dotare.
Reamintim faptul ca, in cursul zilei de 2 iunie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Timis au obtinut informatii punctuale cu privire la faptul ca un urmarit international se afla intr-un imobil din localitatea Izvin, judetul Timis.
in baza informatiilor obtinute, politistii au demarat activitati specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmarit international, in baza unui mandat de executare a pedepsei inchisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecatoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infractiunii de tentativa la tâlharie.
Astfel, politistii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de politisti a ocolit imobilul, pentru a se asigura ca suspectul nu fuge prin partea din spate, moment in care urmaritul a iesit din casa si a facut uz de arma, in urma caruia un politist si-a pierdut viata.
Ulterior, suspectul a fugit in curtea altui imobil, unde ar fi amenintat cu arma o persoana, incercând sa-i sustraga autoturismul, moment in care un politist a facut uz de arma, reusind sa-l raneasca pe urmarit.
Imediat dupa producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Politiei Române s-au dispus masuri pentru sprijinirea politistilor de la nivelul I.P.J. Timis, in vederea depistarii si retinerii persoanei in cauza.
Astfel, au fost trimisi specialisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale, de la Institutul National de Criminalistica si de la Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale.
De asemenea, s-a dispus angrenarea unitatilor de politie limitrofe (efective, câini de urma si nu numai), precum si a altor structuri ale Politiei Române de specialitate (operatiuni speciale, combaterea criminalitatii organizate etc).
Totodata, s-a solicitat si sprijinul structurilor de Politie de Frontiera si ale Jandarmeriei.
Nu in ultimul rând, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I., in vederea survolarii zonei si sprijinirii echipajelor din teren.
În cauza este intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de omor calificat, in cadrul caruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Timis efectueaza cercetari.

Sursa video: Youtube/Opinia Timisoarei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.