Ucu Dima a DEMISIONAT din partid! Ce spune despre gestul său

Ucu Dima a DEMISIONAT din partid! Ce spune despre gestul său

Ucu Dima,  președintele Organizației Județene de Tineret a ALDE Arad, a demisionat din partid.

Acesta a transmis un comunicat de presă, pe care-l redăm integral.

„Am luat decizia de a demisiona din filiala ALDE Arad, în urmă cu câteva zile, mai exact luni. Nu am să intru în detalii, nu vreau să arăt cu degetul spre cineva, nu vreau să arunc cu noroi în nimeni. Nu îmi stă în caracter să procedez în acest fel. Ţin doar să anunţ public faptul că nu mai fac parte din acest partid politic. A fost o decizie grea, unilaterală pe care am luat-o după o perioadă de analiză.

Am făcut parte din această filială mai bine de un an, conducând Organizaţia Judeţeană de Tineret, am fost membru în Biroul Permanent Naţional de Tineret şi candidat din partea ALDE pentru Parlamentul European. M-am implicat în foarte multe acţiuni derulate de ALDE, atât la nivel judeţean cât şi la nivel naţional.

 În această perioadă, am pus umărul la constituirea a zeci de organizaţii şi ţin să le mulţumesc tuturor celor alături de  care am lucrat. Au fost momente dificile, au fost şi momente frumoase pe care am să le păstrez în amintire cu mare drag. De multe ori am muncit până târziu în noapte şi uneori nu am reuşit să îmi văd soţia şi fetiţa. Nu regret efortul depus pentru formaţiunea din care am făcut parte, însă anumite motive m-au făcut să renunţ.

Am avut alături colegi minunaţi şi doresc să le urez succes pe viitor.

În organizaţia de tineret am muncit împreună cu o echipă harnică, formată din persoane care au tras cot la cot cu mine. Le mulţumesc şi lor, în mod special! 

De asemenea, doresc să le mulţumesc nespus oamenilor care la alegerile europarlamentare din 26 mai au votat ALDE pentru simplul motiv că şi eu mă aflam pe această listă”, a spus Ucu Dima.

Loading...
 1. paguba-n ciuperci

  Raspunde
 2. Tusea si junghiu ,adica pistru si dima , bodogosu vaselinos si vanzatorul de haine vechi ! La tomberon cu alde !!!

  Raspunde
 3. Mâine se va înscrie în PNL.

  Raspunde
 4. Le ureaza sau doar doreste sa le ureze ? ” doresc să le urez succes pe viitor. ”

  Raspunde
 5. Ha ha ! Nu puteai sa demisionezi fara presa!!! Cine erai de fapt in politica ca nu am auzit de tine pana nu te-a adus Pistru pe la ALDE ! Ce sti tu de munca intr-un partid de ne spui atatea!!!? Daca ai fost unul dintre canidati si asa scor a obtinit ALDE la Arad inseamna ca aceasta va este valoarea!!! Simplu nu ne mai intereseaza alte povesti! NU v-au iesit socotelile si nici pe viitor nu aveti o perspectiva imbucurataoare si acum o stegeti!!!Cautati alte oportunitati???

  Raspunde
 6. Ia auzi si pe asta! Tu cine esti ca nu te cunoaste nimeni……!!! Te bagi singur in seama !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.