ULAL Arad, RETIM, administrația locală și ADISIG și-au dat mâna pentru interesele cetățenilor

ULAL Arad, RETIM, administrația locală și ADISIG și-au dat mâna pentru interesele cetățenilor

Ca urmare a anunțului RETIM privind extinderea serviciilor de gestionare a deșeurilor în județul Arad pentru următorii 8 ani, Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a solicitat draftul de contract pentru prestarea serviciului de salubrizare, informează Anca Herbei, președintele ULAL Arad.

Potrivit acesteia, draftul a fost analizat în colaborare cu reprezentanții asociațiilor de proprietari membre ale ULAL Arad, fiind identificate câteva articole ce necesită revizuire.

„Din anul 2023, s-au desfășurat întâlniri între ULAL Arad și reprezentanții asociațiilor de proprietari membre ale Uniunii Locale a Asociațiilor Locative din Arad. În cadrul acestor întâlniri, s-a discutat detaliat problema legată de serviciile furnizate de RETIM, cu fiecare reprezentant al asociațiilor care și-au exprimat nemulțumirile și preocupările. În data de 22.01.2024 a avut loc o primă întâlnire între: ULAL Arad, reprezentantii administratiei locale, RETIM SA și ADISIG, unde au fost abordate aspectele referitoare la ajustările necesare care trebuie aduse noului contract“, a precizat Anca Herbei, adăugând: „Vă vom informa în momentul în care contractul va fi în conformitate cu interesele cetățenilor. Acest demers reflectă preocuparea noastră constantă pentru transparență și respectarea intereselor comunităților locale“.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.