ULAL Arad solicită RETIM să-și pună la punct sistemul de facturare pentru asociațiile de proprietari

ULAL Arad solicită RETIM să-și pună la punct sistemul de facturare pentru asociațiile de proprietari

SC RETIM Ecologic Service SA continuă să emită facturi eronate asociațiilor de proprietari, cauzând probleme mari la întocmirea listei de plată lunară și la plata facturilor deși au început să opereze din luna aprilie 2018 în municipiul Arad.

Până în prezent, firma prestatoare a serviciului de salubrizare nu a fost capabilă să-și pună la punct sistemul de facturare în ciuda numeroaselor reclamații făcute de către administatori la sediul firmei de pe str. Plevnei și chiar directorului general.

În cazul în care facturile nu sunt emise conform contractului de prestare a serviciului de salubrizare și conform comunicării numărului de persoane până la data de 30 a lunii, recomandăm administratorilor să refuze plata facturii incorecte și să solicite refacerea ei în termen cât mai scurt pentru a-și putea întocmi corect și în termen legal listele de platã a cheltuielilor asociațiilor de proprietari.

Întotdeauna numãrul de persoane din factura serviciului de salubrizare trebuie sã corespundã cu numărul de persoane din lista de plată lunară a cheltuielilor asociației de proprietari.

Dorina Lupșe – Președinte ULAL Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.