ULAL spune lucrurilor pe nume: „Sala Ferdinand – aula circului din Arad”. Dorina Lupșe: „Am asistat la replici în stil golănesc din partea primarului”

ULAL spune lucrurilor pe nume: „Sala Ferdinand – aula circului din Arad”. Dorina Lupșe: „Am asistat la replici în stil golănesc din partea primarului”

Conducerea Uniunii Locale a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a reacționat în urma ședinței Consiliului Local Municipal de vineri, 17 martie, în care s-a votat, între altele, Bugetului General de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Arad pentru anul 2017, denumind Sala Ferdinand drept „aula circului din Arad”.

„La acest proiect s-au făcut amendamente care au fost votate în unanimitate şi trebuie să subliniem faptul că toate acestea au fost  făcute de consilierii care compun majoritatea în Consiliul Local Municipal Arad. Surpriză a fost că unii consilieri s-au abţinut la votul pentru buget după ce au votat amendamentele şi au avut ocazia de a aduce modificări proiectului. Credem că acei care i-au ales  să-i  reprezinte au aşteptări mai mari decât să se abţină de la a vota proiectele”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

„Referitor la «Proiectul de  modificare a subvenţiei lunare pentru energia termică livrată populaţiei ne aşteptam să fie susţinut şi argumentat pertinent, din păcate nu a fost asigurată nici măcar prezenţa tuturor consilierilor din grupul  iniţiatorilor”, a continuat Dorina Lupșe.

„Am participat la multe şedinţe CLM dar la aceasta, parcă, totul a fost dus la nivelul unor discuţii de circ gratuit din partea consilierilor locali, unii dintre aceştia fiind prezenţi doar pentru a asigura majoritatea voturilor, alţii nefiind în stare să susţină proiectele iniţiate chiar de ei. Au avut loc luări de cuvânt cu scopul de a atrage atenţia asupra propriei persoane imitând modelul unor consilieri care în acest mod au devenit independenţi”, a mai precizat președintele ULAL.

În final, Dorina Lupșe și-a arătat dezamăgirea și vizavi de edilul șef al Aradului, Gheorghe Falcă: „Am asistat la replici în stil golănesc din partea primarului. Nivelul de desfăşurare a şedinţelor din CLM Arad a coborât îngrijorător. Trist.”

  1. Asta cine mai e? Politicianca sustinuta de Boghicevici pana inainte de alegerile parlamentare?

    Raspunde
  2. Dorina…..când ne afișezi câți bani încasezi tu de la asociațiile de locatari ?

    Raspunde
  3. Lasati-o pe „doamna”, iar i-a promis Bulumac ca o pune pe o lista de consilieri, ceva., numai sa atace si ea pe cineva sa para ca e preocupata.

    Raspunde
  4. da cine e dorina lupse si mai precis ce fel de organizatie e ulal asta si ce rol are?

    Raspunde
  5. CE tot vorbesti prosti. tu care esti de partea Cet-ului. am urmarit ce ai comunicat in legatura cu facturile la caldura si cu debransarile. ce tot o dai de gard cu autoritatile care nu si-au facut treaba , amenzi … debransari ilegale… ce tot visezi comunisto.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.