ULTIMA ORĂ despre votul din 6 Decembrie! Ce trebuie să ȘTIE populația

ULTIMA ORĂ despre votul din 6 Decembrie! Ce trebuie să ȘTIE populația

Ziua votului se apropie, iar cetățenii se întreabă cum se vor desfășura alegerile în aceste condiții de pandemie, care sunt mai grave acum, decât la alegerile locale.

Ludovic Orban, premierul României, a anunțat faptul că inclusiv cei din localitățile aflate în carantină vor putea să își exercite dreptul de vot. De asemenea, persoanele aflate în izolare vor putea vota cu ajutorul urnelor mobile.

„Aș vrea să transmit un mesaj, există oarecare îngrijorare față de exercitarea dreptului de vot. În toate localitățile carantinate își pot exercita dreptul la vot. Nu vor exista restricţii în privinţa deplasării la secţiile de vot. De asemenea, toți cei care sunt în izolare sau carantină își vor putea exercita dreptul de vot prin intermediul urnelor mobile, cei care doresc le poate veni aceasta acasă. În diaspora am reușit, prin ministrul Bogdan Aurescu, pe care îl felicit, să obțină desciderea unui număr mare de secții și va exista posibilitatea exercitării dreptului de vot”, susține Premierul României.

  1. ce nesimțire PNLista. Ne duce sa ne îmbolnăvim, nu tine cont de populație numai sa câștige ei un post călduț. Romani hai sa le facem pe plac sa mergem și sa votam cu USR și sa vedem ce fac când vor pierde și altcineva va face guvernul. Jos labele voastre murdare portocalii de pe sănătatea populației.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.