ULTIMĂ ORĂ: Gheorghe Falcă, în locul lui Rareş Bogdan

ULTIMĂ ORĂ: Gheorghe Falcă, în locul lui Rareş Bogdan

Decizie de ultimă oră a liberalilor: Gheorghe Falcă ar putea ocupa prima poziţie pe lista cu care PNL va candida la alegerile europarlamentare, în locul lui Rareş Bogdan.

Schimbarea vine după ce la conducerea PNL a ajuns o impresionantă listă cu semnături de susţinere a primarului din Arad. În plus, există temerea că, dacă Falcă nu va fi pe loc eligibil, liberalii din mai multe judeţe (Arad, Timiş, Alba, Bihor şi Cluj) ar putea vota cu PSD la alegerile europarlamentare.

În aceste condiţii, lui Rareş Bodgan i s-ar fi propus să se retragă, urmând să fie, cel mai probabil, candidatul PNL la preşedinţia României.

Informaţia nu a fost confirmată de surse oficiale, dar circulă sub formă de glumă în mediile politice.

De remarcat, că preşedintele în exerciţiu, Klaus Iohannis, s-a arătat dezamăgit de toată această poveste, ameninţând că se va autosupenda din funcţie pe durată nelimitată. „Oricum, PSD nu e în stare să o facă (n.r. – să-l suspende)”, ar fi comentat el în timp ce răsfoia o revistă cu oferte ale agenţiilor de turism.

La Arad, vestea a fost primită cu ovaţii şi au fost acordate două zile libere (2 şi 3 martie).

  1. M-am uitat pe calendar,
    sigur e 1 martie, nu 1 aprilie

    Raspunde
  2. voi la newsar si flacara rosie sunteti nebuni de legat macar ne faceti sa radem

    Raspunde
  3. M-am uitat repede pe calendar. Văd că şi alţii :))))))

    Raspunde
  4. fraier de serviciu 1 martie, 2019, 6:37 pm

    din ultimile stiri se pare ca Falca vacandida pe primul loc pe listele PNL filiala Costa Rica, pe doi fiind blonda suprema si pe trei Alinuta a lui Bibiloi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.