ULTIMĂ ORĂ: Gheorghe Falcă SE RETRAGE din politică, după ce a căzut răpus în lupta cu Guvernul

ULTIMĂ ORĂ: Gheorghe Falcă SE RETRAGE din politică, după ce a căzut răpus în lupta cu Guvernul

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, președinte al PNL Arad, fondator al Alianței Vestului, portavoce a Asociației Municipiilor din România, membru al Comitetul European al Regiunilor de la Bruxelles etc. a anunțat că se va retrage din politică după ce a fost internat în spital în noaptea de miercuri spre joi, ulterior discuțiilor avute la Guvern pe tema alocărilor bugetare.

Gheorghe Falcă nu se află la primul episod de acest fel, el mai fiind internat în spital și în decembrie 2018. Și atunci, la fel ca și acum, edilul a invocat tensiunea ridicată.

De această dată, însă, Gheorghe Falcă ar fi hotărât că ajunge, fiind decis să se retragă din politică. Decizia ar fi fost comunicată unor apropiați, care însă nu l-au crezut. Aceștia din urmă ne-au transmis și nouă informația, cu destule rezerve, „pe surse”.

„Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat și m-am întors acasa, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare”, a declarat, între altele, Gheorghe Falca, citat de Ziare.com. Recuperarea nu e totuna cu retragerea, așa că-l așteptăm din nou pe Gheorghe Falcă în prima linie a luptei împotriva comunismului.

Notă: Acest articol este un pamflet și trebuie perceput ca atare!

 1. sunteti dusi cu pluta astia de la newsar

  Raspunde
 2. e ca si retras oricum

  Raspunde
 3. Nu ne lasa Ghiță cui ne lași !!!!

  Raspunde
 4. nu ne lasa asta nici mort!! :))))))))

  Raspunde
 5. Si avea asa flanea misto in poza de pe fb.

  Raspunde
 6. Poza era mai veche. Nu asa era imbracat acum victimizatul. 😂

  Raspunde
 7. Fiind un pamflet îmi permit și eu următoarele:
  Dacă ceea ce a făcut băiețașul acesta se cheamă politică atunci avem tot dreptul să solicităm Academiei române explicații cu privire la definiția termenului. Căci noi am fost învățați cu totul altfel. Și de asemenea Academia să ia în dezbatere ca teză toată activitatea individului din poză pe anii 2004-2018 și a-i da o definiție.

  Raspunde
 8. serviciul serviciilor 1 februarie, 2019, 11:35 pm

  baietasul acesta de care pomeniti este produsul unui anumit serviciu, care cand nu va mai putea (vrea) profita de pe urma lui il va abandona direct in bratele justitiei. aia oarba!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.