ULTIMĂ ORĂ: Igaş ar putea prelua şefia PNL Arad

ULTIMĂ ORĂ: Igaş ar putea prelua şefia PNL Arad

Contestaţia pe care oponenţii lui Gheorghe Falcă au făcut-o în legătură cu alegerile din PNL Arad s-ar putea termina bine pentru… Constantin Traian Igaş!

Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă. Potrivit acesteia, fostul senator şi membru în Biroul Permanent Naţional al PNL ar urma să fie instalat preşedinte interimar al organizaţiei arădene.

Dacă va fi, sau nu, aşa rămâne de văzut. Noi numa’ am scris ce-am auzit!

Loading...
 1. Culmea e că unii se uită la igas ca la moaște. Nu fratilor , igas e basist de frunte, falchist de baza până nu demult. A facut parte din guvernul ce a nenorocit românii deci relax fraților despre ce vorbim ….

  Raspunde
 2. Ăsta da, jurnalism! Noi numa’ am scris ce-am auzit!

  Raspunde
 3. Asa este. Igas va fi presedinte interimar, si va reface toate alegerile, inclusiv cele de pe municipiu si cele de pe judet, iar Abrudan Calin se va lupta pentru functia de presedinte, pentru ca lui Falca i s-a pus bariera. Asteptati pana saptamana viitoare.

  Raspunde
 4. Analfabetu,bișnițarul,braconieru…etc, iar vrea ciolan ?după ce a nenorocit atâția oameni din M.A.I.

  Raspunde
 5. Popeye the Sailor Mann 24 aprilie, 2017, 6:13 pm

  Sunteti niste ‘neica nimeni’ cei care aruncati cu noroi in Igas, pentru ca este in tip OK cu goats defectele pe care le are. Oricum,nu inspection comparatie interested el si Gyuri Falka!

  Raspunde
  • Mai Popey cuvantul “goats” nu exista in limba romana iar in engleza inseamna “capre” . La fel de curios suna si “in tip OK”.Despre ultima propozitie nu mai zic nimic. Se vede clar ca ai invatat limba romana cu Igas.

   Raspunde
 6. sperantele unor parasute precum Pistru,Cristina,abrudan,sau analfabetul Igas nu vor avea nuci un efect!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.