Mai multe articole din rubrica "" ↑

ULTIMA ORĂ: Policlinica CFR din Arad va fi din nou funcțională

ULTIMA ORĂ: Policlinica CFR din Arad va fi din nou funcțională

Călin Bibarț anunță că Policlinica CFR își recapătă funcționalitatea.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a participat vineri, 4 decembrie, la semnarea contractului de reabilitare a Centrului Medical ,, Policlinica CFR” alături de Marius Bălu, secretar de stat al Ministerului Apărării Naționale, dr. Dorin Blaiu, general maior, comandant al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonel Sorin Homeag, director general al Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr.Victor Popescu” Timişoara.

La semnarea documentului au fost prezenți Gheorghe Stoian, prefectul Aradului, Iustin Cionca, preşedinte CJ Arad, Glad Varga, parlamentar, Horia Timiş, director D.S.P. şi dr. Gheorghe Domşa, director general C.A.S Arad.

Era momentul ca Policlinica CFR din municipiul Arad să își recapete funcționalitatea pentru sprijinul sistemului medical arădean. În urmă cu câțiva ani am insistat la nivel central să găsim o soluție pentru această clădire lăsată în paragină. Eram dispuși ca Policlinica CFR să intre în patrimoniul municipiului și să o refacem noi, din fonduri locale, însă am fost complet ignorați. Iată că astăzi, într-un final, putem spune că avem o bucurie dublă: clădirea Policlinicii CFR va fi modernizată, dar va și primi o destinație medicală, sub cupola Armatei Române. În vremurile dificile ne-am putut baza mereu pe Armată. Comandanții și medicii militari au răspuns prompt situațiilor cu care ne-am confruntat în pandemie, astfel că am mare încredere în viitorul Policlinicii CFR. Ceea ce nu au fost alții capabili să rezolve în foarte mulți ani, noi am reușit în mai puțin de 12 luni, pentru că tot ceea ce am realizat a fost cu gândul la beneficiul arădenilor”, a declarat Călin Bibarț.

Loading...
  1. IN SFARSIT S-A INTAMPLAT MINUNEA SINCERE FELICITARI PRIMARIA ARAD

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.