ULTIMĂ ORĂ: Supraimpozitarea veniturilor bugetarilor de lux și a pensiilor speciale

ULTIMĂ ORĂ: Supraimpozitarea veniturilor bugetarilor de lux și a pensiilor speciale

Social-democrații susțin supraimpozitarea veniturilor bugetarilor de lux și a pensiilor speciale, pentru ca statul să poată susține pătura săracă a populației.

Anunțul a fost făcut de PSD pe contul de Facebook.

„Vrem să reparam un sistem de taxare debalansat, de care bogații profită, iar săracii plătesc. De aceea, este nevoie atât de supraimpozitarea veniturilor bugetarilor de lux, cât și a pensiilor speciale, pentru a putea susține persoanele defavorizate, salariații cu venituri mici, familiile cu mai mulți copii, pensionarii, agricultura și firmele românești. Aceste categorii trebuie să fie ajutate prioritar de statul român!”, a anunțat PSD.

În plus, social-democrații doresc ca marile companii, cu cifre de afaceri de peste 100 de milioane de euro, să se alăture efortului statului, printr-o contribuție temporară pentru sănătate și educație.

„Mai mult, credem că este perfect legitim ca și marile companii, cu cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro, să susțină efortul comun pentru românii aflați în dificultate, printr-o contribuție temporară pentru sănătate și educație.
Doar prin solidaritate fiscală putem construi echitatea socială!”
, a transmis PSD.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.