ULTIMA ORĂ/ Vestea așteptată de toți românii în cazul lui Ionuț Gologan!

ULTIMA ORĂ/ Vestea așteptată de toți românii în cazul lui Ionuț Gologan!

Veste de ultimă oră pentru tânărul Ionuț Gologan, închis în Malaysia și condamnat la moarte pentru trafic de droguri. Potrivit unor informații de ultim moment, eforturile depuse de autoritățile din România pentru a-l salva pe tânăr sunt pe cale să dea roade.

Astfel, acesta ar putea beneficia de clemența sultanului și ar putea fi extrădat în România, caz în care ar scăpa de pedeapsa cu moartea.

Au trecut trei ani de când Ionuţ Gologan se află închis într-o închisoare de maximă securitate din Malezia pentru trafic de droguri.

  1. poate nu toti asteptau o veste ca asta. parintii celor care se drogheaza sigur nu.

    Raspunde
    • Numai un imbecil fara suflet poate găsi ceva in execuţia acestui tânăr.Cei care si-au pierdut copiii din cauza drogurilor ,nu au cum sa se încarce de aşa o „bucurie ” stiind că făară discuţie au şi ei partea lor de vină ,incontestabil .Dacă există un părinte care s-ar bucura ,ăla e un imbecil care întâi si-a omorât prin lipsa de suflet de atentie si apropiere ..copilul ,şi acum dă dovadă că e …neschimbat . Părinţi celor care se droghează au o parte de vina mult mai mare decât cei ce vînd droguri . E cum ai blama vinzatorii de pistoale ,că se sinucid unii .E absurd . Cind e sa te ia dracu te ia si din poarta altarului .Da..cine te lasa sa ajungi acolo …nu are vină???

      Raspunde
  2. Asa cum spui Dorina …mor atatia tineri din cauza asta ..si altii ca el se imbogatesc . cate familii si cati parinti sufera …Iar ei se bucura de o viata buna si fara griji.Pt ei viata altora nu inseamna decat bani …Asa ca ? De ce mi as face griji pt viata unui om ca el .Cedeti ca pe el la interesat cati au murit in urma drogurilor vandute de el ….Va spun eu …era foarte fericit cand lua teancul de bani pt „afacerea „lui.El si ar pierde doar viata lui,una singura …dar el cate a luat ?

    Raspunde
    • Daca se imbogatea, nu ajungea el in Malaysia la bulau pe cale de a fi executat.Adevaratii leaderi fabricanti de droguri sunt poate printre cei care l-au condamnat pe fraierul asta la moarte, cu averi fabuloase, nu ca amaratul asta crescut de o bunica si care s-a lasat si el ca fraierul convins de capii retelei sa transporte droguri, convins probabil ca o sa scape de saracie

      Raspunde
  3. tanarul asta nu a luat nici o viata. era la prima abatere de aceea sa-l omoare ar fi trist

    Raspunde
  4. roddica rodicaa 26 august, 2016, 4:41 pm

    da de ce sa fie omorâti?sau chiar inchişi la inchisoare,puscarie de ce?sa fie omorâţi sau inchisi in puşcarie cei care ne conduc de la revoluţie şi pâna in ziua de azi.incepând cu ILIESCU şi sfârsind cu IOHANIS.ca datorita lor au ajuns sa avanseze tineri cu droguri.furturi,crime incercand sa fure.si etc.asa ca nui condamn sub nici o formă.pe vreamea lui CEAUSESCU AM AVUT LOC DE MUNCA IN TARA MEA..LA ORA ACTUALA ÎS SLUGA IN TARĂ STRĂINA.DEPARTE DE FAM.MEA.D.ZEU SAI PEDEPS.TOTI COND

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.