Ultimele detalii despre cel mai așteptat festival din acest an. Cum poți câștiga o invitație

Ultimele detalii despre cel mai așteptat festival din acest an. Cum poți câștiga o invitație

Peste 4.000 de bilete au fost vândute în avans, neincluzându-le cele puse la vânzare online, la cel mai așteptat festival din Arad de anul acesta.

La acest eveniment se așteaptă să fie prezenți peste 10.000 de oameni din toate colțurile lumii. În cadrul festivalului vor fi amplasate mai multe scene: Main Stage, Techno Stage, DND Stage, Silent Disco Stage și VIP Stage. Vezi line-up AICI

„Organizăm din pasiune acest eveniment, nu este un business pentru noi. Personal, este un weekend important din viața mea, am emoții și așteptări foarte mari. Ne-am implicat foarte mult și sperăm să fie un succes nu doar pentru ABC, ci și pentru Arad, iar muzica să fie exact ceea ce așteaptă arădenii de la noi”, a declarat Bogdan Iorgovan, pentru NewsAr.ro.

ABC este un eveniment de primă clasă, ce intenționează să devină cel mai important festival din regiunea de vest a țării. Am ales să punem accentul pe sprijinirea scenei locale, a artiștilor debutanți dar și a numelor consacrate din industria muzicală autohtonă și internațională. ABC la aeroport – Open Air Festival este organizat de către Asociația Centrul Județean de Voluntariat, Asociația ABC și este susținut de către Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad”, a spus deputatul Glad Varga, inițiatorul festivalului.

Abonamentele pentru cele două zile de festival vor putea fi achiziționate la intrare, cu 70 de lei, iar organizatorii garantează că muzica nu se va opri până duminică la ora 12.

Participă la extragere pentru o invitație GRATUITĂ.

Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu pe pagina de Facebook a ziarului cu textul „PARTICIP“, iar la ora 17:00 va avea loc extragerea online, prin programul random.org, urmând ca câștigătorul să fie contactat de unul dintre redactorii NewsAr.ro.

Pagina oficială a festivalului

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.