Ultimul sfărșit de săptămână cu spectacole, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Ultimul sfărșit de săptămână cu spectacole, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Două sunt spectacolele de care publicul arădean se poate bucura în acest sfărșit de săptămână, ultimul cu teatru din 2017, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” (TCIS).

Și pentru că vremea darurilor inspirate se apropie cu pași repezi, primii care vor avea parte de astfel de daruri sunt cei mai mici dintre spectatorii arădeni. Și asta pentru că, duminică, 17 decembrie, la orele 11 ale dimineții, ei sunt poftiți cu drag, în sala Trupei Marionete, la un spectacol la care, de data aceasta, accesul este gratuit. Este vorba despre „Spărgătorul de nuci”. O montare semnată de Cristian Pepino și a cărei scenografie este realizată de Cristina Pepino. Povestea magică prinde viață grație actorilor: Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Oana Rogojină, Loredana Alexandrescu, Lăcrimioara Szlanko, Mircea Moș, Cristian Bordaș, Diana Andreea Iurcu și Darius Marcu.

Un sat secuiesc. Sărăcie și probleme sociale. O istorie de dragoste imposibilă și un final neașteptat. Acesta este povestea spusă duminică seara, pe scena sălii Studio a TCISA de actorii: Ionel Bulbuc, Roxana Sabău, Ovidiu Ghiniță, Adriana Ghiniță și Florin Covalciuc. Este vorba despre „Flori de mină” (foto) de Szekely Csaba, în regia lui Ștefan Iordănescu. Reprezentația este programată pentru ora 19.00. Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 14 ani. Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului sau, online, de pe biletmaster.ro.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.