Ultimul trend în LUMEA CORPORATISTĂ: Fight Club! (VIDEO)

Ultimul trend în LUMEA CORPORATISTĂ: Fight Club! (VIDEO)

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-l faci KO pe managerul care te stresează zi de zi sau să-i tragi un pumn în față șefului de la Resurse Umane și totul să fie cât se poate de legal?!

Ei bine, „Gulerele albe mânjite de sânge!” este ultima modă în marile centre financiare ale lumii: boxingul practicat de corporatiști, potrivit Money.CNN.com.

„White-Collar Boxing” se organizează de regulă în cadrul unor evenimente caritabile, cum ar fi strângerea de fonduri pentru cauze sociale sau ecologice.

Șefii de corporații, de la CEO până la antreprenori sau consultanți de business se antrenează luni de zile înainte de a participa la o astfel de gală, de unde riscă să iasă foarte șifonați.

Fenomenul boxului corporatist a crescut în popularitate în Londra și Singapore, după ce startul a fost dat în anii 80 în celebra Gleason’s Gym din Brooklyn, unde s-au antrenat pe vremuri Mike Tyson sau Muhammad Ali.

Cea mai recentă gală, organizată în Hong Kong, a dat șansa oricărui manager din domeniul financiar să își testeze limitele, să intre în forma necesară unui meci în 12 reprize și să vadă cât poate să încaseze.

Foto: valuewalk.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.