Umblă DEZBRĂCAT de peste 40 de ani! Află povestea bărbatului care are ALERGIE LA HAINE

Umblă DEZBRĂCAT de peste 40 de ani! Află povestea bărbatului care are ALERGIE LA HAINE

Un bărbat care umblă complet dezbrăcat pe stradă, la petreceri şi nunţi este, cu siguranţă, o privelişte neobişnuită, chiar şocantă pentru cei pudici.

Cu toate acestea, vecinii şi prietenii lui Subal Barman sunt obişnuiţi şi imuni să-l vadă în costumul lui Adam. Fermierul din India suferă de o boală foarte rară şi bizară, un fel de alergie la orice îi atinge trupul.

La 5 ani a fost diagnosticat de un medic din sat, cu alergie la haine. Dacă se îmbrăca, era chinuit imediat de senzaţii de usturime şi mâncărime, foarte dureroase. Boala i s-a agravat între timp, ajungând să nu mai poată purta nici măcar o pereche de şosete sau să se acopere cu o pătură când e frig.

Subal umblă gol şi iarna, vremea răcoroasă alinându-i alergia. Vara însă, are de suferit destul de mult, fiind nevoit să facă mai multe duşuri pe zi pentru a-şi calma usturimile.

El nu plecat niciodată din satul lui şi ştie că, din cauza bolii sale ciudate, probabil va rămâne singur pentru toată viaţa, dar este mulţumit că are mulţi prieteni şi că toţi din comunitatea unde trăieşte îl acceptă.

PAY-Subal-Burmanrrgt

 

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.