Un adevărat ARSENAL a fost DESCOPERIT în CASA unui ARĂDEAN

Un adevărat ARSENAL a fost DESCOPERIT în CASA unui ARĂDEAN

Un arădean a fost reținut pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii arădeni au descoperit în locuința unui bărbat din Galșa arme, cartușe, rachete de semnalizare, săbii și cuțite deținute fără drept. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Polițiștii Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase împreună cu cei ai postului comunal Șiria, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat percheziții domiciliare în Galșa, la un bărbat bănuit că ar deține mai multe arme si muniții letale și neletale. La data de 11 decembrie a.c., pe raza localității Galșa, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la două imobile și un saivan de animale. În urma perchezițiilor, în locuința unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, au fost depistate arme și muniții deținute ilegal de cel în cauză, după cum urmează: un pistol tip revolver cu glonț, un pistol tip revolver cu gaz calibrul 9 mm., o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibrul 4,5 mm., 22 cartușe calibrul 9 mm cu capsa nepercutată, 4 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată, 7 rachete de semnalizare de diferite mărci, un cartuș calibru 30-06 cu capsa percutată, 69 săbii și cuțite baionetă. Întregul arsenal de arme și muniții a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.