Un ADOLESCENT BĂUT a FURAT o mașină pe care A FĂCUT-O ZOB, după care S-A CULCAT în casa PĂGUBITULUI

Un ADOLESCENT BĂUT a FURAT o mașină pe care A FĂCUT-O ZOB, după care S-A CULCAT în casa PĂGUBITULUI

Scene desprinse parcă dintr-un film, sâmbătă noaptea, la Ineu, unde un adolescent băut a furat o mașină pe care a distrus-o după ce a intrat cu aceasta în parapetul unui pod. După toate acestea, s-a dus și s-a culcat în casa păgubitului.

Polițiștii orașului Ineu au fost sesizați, duminică, despre furtul unui autoturism. Autorul, un tânăr de 17 ani, a condus autoturismul fără permis și sub influența alcoolului, distrugându-l apoi în parapetul unui pod.

„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 9 spre 10 februarie, o persoană necunoscută ar fi sustras autoturismul unui bărbat de 46 de ani din Ineu, care se afla parcat în fața unui imobil din aceeași localitate. Din cercetările efectuate, la scurt timp a fost identificat cel bănuit de sustragerea autoturismului, în persoana unui tânăr de 17 ani, din Ineu”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Tânărul, profitând de faptul că persoana vătămată –care îl găzduise – dormea, a luat cheile autoturismului, pe care apoi l-a condus pe raza localității Ineu. Cursa tânărului s-a terminat în parapetul unui pod, distrugând autovehiculul în proporție de 80%. Totodată s-a stabilit că ulterior producerii evenimentului rutier, tânărul s-a întors în locuința gazdei, culcându-se.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule iar la momentul identificării acestuia în locuința persoanei vătămate, fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg./l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul orășenesc Ineu în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pentru fapta sa, tânărul este cercetat de polițiști pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi dispuse măsurile legale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.