Un adolescent de 15 ani a furat o mașină și a condus-o sute de kilometri până să fie prins

Un adolescent de 15 ani a furat o mașină și a condus-o sute de kilometri până să fie prins

Un adolescent de 15 ani a furat, împreună cu alți doi băieți de aceeași vârstă cu el, o mașină și a condus-o câteva sute de kilometri până să fie prins.

Cei trei au fost depistați în județul Arad, de polițiștii orașului Nădlac în timpul unei acțiuni desfășurate în comun cu polițiștii de frontieră și poliștii locali.

„La vederea unui echipaj, un autoturism și-a schimbat direcția de deplasare, polițiștii pornind în urmărirea acestuia. Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar trei tineri, la scurt timp, în localitate. Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din județul Bacău, care călătorea întoțit de alți doi minori, de aceeași vârstă, din același județ. Autoturismul figurează sustras din județul Bacău, din data de 7 aprilie a.c., iar cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Unul dintre cei trei minori figura în bazele de date ca fiind căutat de autorități.

Tinerii au fost internați într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în vedere luării măsurilor de urmare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, carcater ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.