Un alt candidat SURPRIZĂ la funcția de PRIMAR al Aradului

Un alt candidat SURPRIZĂ la funcția de PRIMAR al Aradului

Partidele din Arad se bat pe voturile neoprotestanților, știindu-se că aceștia sunt disciplinați și se prezintă la urne.

Astfel, Partidul Mișcarea Populară (PMP) îl propune pe pastorul Cristian Galea ca și candidat la funcția de primar al municipiului. Acesta este promovat masiv pe Facebook, prin intermediul unei postări sponsorizate.

Iată mesajul din postarea sponsorizată a lui Cristian Galea:

„Mă numesc Cristian Galea, sunt născut și crescut în Arad. Am absolvit 2 facultăți: Automatizări și Calculatoare la Timișoara, respectiv Teologică la Arad. Sunt căsătorit de aproape 20 de ani și împreună cu soția mea, Monica, avem 5 copii.
Am ales de mai bine de două decenii calea antreprenoriatului în domeniul Tehnologiei Informației. Așa cum alții au investit în mine, am ales și eu să mă dedic pentru a fi de folos celorlalți, să îi echipez și să îi ghidez. Sunt câteva mii de tineri, copii si adulți de asemenea, pe care i-am ajutat și care au nevoie să își găsească scopul și rostul în viață, atât spiritual-emoțional cât și profesional.
Pentru că îmi pasă de oameni, fiind înzestrat atât cu pragmatism cât și cu creativitate, m-am străduit mereu să găsesc soluții la problemele oamenilor din jurul meu. Mi-am dezvoltat abilitățile continuu, citesc mult și sunt un bun ascultător. Caut permanent să cresc atât profesional cât și relațional.
De câțiva ani, durerea față de problemele interminabile din națiunea noastră s-a acutizat. În 10 august 2018 am fost la protestul din Piața Victoriei, în București. Împreună cu alți oameni din diaspora și din țară am simțit aceeași durere și speranță, în același timp. Lucrurile nu mai puteau continua în acest fel, cineva trebuia să își asume schimbarea. A fost un moment de cotitura al vieții mele.
Din grijă față de semeni, am ales să fac un pas în față și să îmi asum un rol care poate să fie benefic pentru cei din Arad și nu numai. Am decis să candidez la funcția de primar al Municipiului Arad din partea Partidului Mișcarea Populară.
Toate cele de mai sus s-au întâmplat și se întâmplă cu un sprijin neîncetat din partea lui Dumnezeu, a familei și a oamenilor din jurul meu.”

Foto: Facebook

 

  1. La timpuri că acestea , avem nevoie de oameni noi !

    Raspunde
  2. Vreți să schimbați Aradul in bine ?
    Atunci avem nevoie in fruntea lui de un om integru plin de dragoste față de Arad și de locuitorii acestui oraș, iar acest om este Cristian Galea.

    Raspunde
  3. iar isi trimite PNL iepurasii la inaintare sa imparta si sa risipeasca voturile aradenilor, ca sa nu poata face nici un contracandidat destul ca doar este dintr-un singur tur…….. Intai Caba apoi Galea ………. nu va e rusine?

    Raspunde
    • PNL -ul are votantii sai , acestia sunt contabilizati la sange , iar preocuparea majora a gastii falca este dispersarea voturilor anti PNL , pentru asta sant convinsi sa candideze anumiti iepuri care sa adune voturile anti pnl
      Meszar va aduna voturile ungurilor ,iar galea asta va aduna votul pocaitilor

      Raspunde
  4. Am mai avut in urma cu mai multi ani un pastor – primar si rezultatele s-au vazut !

    Raspunde
  5. S-au vazut , cu ghilimele, am uitat sa le pun .

    Raspunde
  6. Credeti ma Galea merita sa fie primar

    si daca va fi o sa se vada rezultate

    da asa suntem noi cand in sfarsit avem unu pe care ne putem baza nu il alegem si apoi ne plangem ca ne merge rau

    Eu zic ca merita o sansa Galea

    oricum altceva mai bun nu avem

    Am incredere in Cristi ca e Sincer, Corect, si nu e „FOAMEA DUPA BANI” ca restu

    P.S : nu am nici o legatura cu el si nici cu vre un partid
    Simplu cetatean care m am saturat de coruptia si hotia din tara asta, la fel ca voi multi altii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.