Un american EVADAT în 1976 A CERUT acum SĂ SE ÎNTOARCĂ LA ÎNCHISOARE. Care este MOTIVUL!

Un american EVADAT în 1976 A CERUT acum SĂ SE ÎNTOARCĂ LA ÎNCHISOARE. Care este MOTIVUL!

Clarence David Moore este un american în vârstă de 66 de ani, care – declarat vinovat de furt în Carolina de Nord în 1967 – a fost condamnat la şapte ani de închisoare, dar a reușit să evadeze în scurt timp. De altfel, el a evadat din închisoare de trei ori în anii ’70.

Prins şi închis din nou, în 1971, el a reuşit o nouă evadare. Patru ani mai târziu, bărbatul a revenit la închisoare, de unde a fugit ultima oară, în august 1976. De atunci s-a ascuns, schimbându-şi regulat locul de muncă şi identitatea, stabilindu-se în 2009 în Kentucky.

Cum sănătatea i s-a degradat, a slăbit şi au apărut probleme de vorbire, Moore reuşea greu să se trateze, neavând poliță de asigurare socială. Așa încât, după aproape 40 de ani, a decis să se întoarcă în celulă ca să beneficieze de îngrijiri medicale.

Bărbatul a șocat autoritățile în această săptămână, după ce a sunat și le-a anunțat că vrea să „se predea”.

Poliţistul care a răspuns la telefon a crezut mai întâi că este o glumă, dar apelul era absolut real, scrie New York Post.

Când şeriful a venit să îl aresteze, Moore era în pat şi a izbucnit în plâns. „Parcă ar avea 90 de ani. Cred că obosise să fugă şi avea nevoie de îngrijiri medicale”, a spus şeriful. Când a ajuns la închisoare, americanul a mulțumit autorităților pentru… amabilitate.

  1. Asta inseamna „grija” fata de om intr-o societate asa-zis democratica. Americanii ar trebuii sa iasa pe strada cu jalba-nbatz, si asta cat mai curand! Omul de rand nu are de-aface cu politica terorizanta a politicienilor. Rusine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.