Un APRECIAT ARĂDEAN candidează pentru funcția de PRIMAR

Un APRECIAT ARĂDEAN candidează pentru funcția de PRIMAR

Alegerile se apropie cu pași repezi, iar cu această ocazie tot mai multe persoane cunoscute din Arad își anunță candidatura pentru fotoliul de primar.

Printre acestea este și consilierul local al Pro România, Marin Lupaș, fost președinte al Clubului UTA.

Acesta a mai candidat pentru funcția de primar, dar și de consilier local, în cadrul alegerilor din 2016. Atunci, a obținut un loc în Consiliul Local Municipal Arad, ca și consilier independent.

„În anii de când am intrat în politică am rămas același om onest, îndreptat către adevăr și înspre a reolva problemele cotidiene ale celorlalți. Nu m-am dat la o parte atunci când m-am confruntat cu provocări imense. Nici în 2012 când m-am implicat în linia întâi, după 50 de ani de activitate în afara politicii, nici în 2016 când am mers pe drumul meu, independent dar nu singur. Acum sunt pus în fața unei noi provocări și nu fug de responsabilitatea imensă de a-i reprezenta pe arădeni din funcția de Primar al Municipiului.

După toate încercările la care m-a supus viața, am învățat să fiu pozitiv și să muncesc zi de zi pentru a face mai bună comunitatea în care trăiesc. Mă recomandă pentru Primărie nu doar experiența de 8 ani din administrația publică locală, ci și felul în care tratez oamenii, de la egal la egal. Față de cei care au condus orașul în ultimii 16 ani, eu știu cum să ascult și să vorbesc cu arădenii.

Poziția mea, sub sigla PRO România, alături de Flavius Măduţa, a fost tot timpul PRO oameni și PRO Arad. Tot ce am făcut nu a fost pentru aplauze, nici măcar pentru a ajunge în funcții de conducere în partid. Am luptat direct în Consiliul Local, în dezbateri, la vot, și nu din spatele tastaturii sau a comunicatelor de presă, pentru a face mai bună viața arădenilor. M-am expus atacurilor și criticilor pentru că am avut tot timpul conștiința curată că fac bine cetățenilor din orașul nostru.

Urmează două luni intense în Arad, în care veți fi inundați cu tot felul de mesaje. Eu vă voi arăta ce am făcut până acum. Iar dumneavoastră veți judeca la vot dacă merită să continui activitatea din administrația locală în slujba arădenilor.

Cu prețuire,
Marin Lupaș”, a spus acesta pe pagina sa de facebook.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.