Un arădean a fost DAT AFARĂ din locuință după ce și-a amenințat SOȚIA și COPIII cu un CUȚIT

Un arădean a fost DAT AFARĂ din locuință după ce și-a amenințat SOȚIA și COPIII cu un CUȚIT

Polițiștii de ordine publică au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, două ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de cinci zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„Polițiștii Biroului de Ordine Publică, împreună cu un echipaj I.J.J. Arad, au fost solicitați la domiciliul unei tinere de 24 de ani, din Arad, care a sesizat faptul că soțul ei, de 26 de ani, a agresat-o fizic și a amenințat-o cu moartea cu un cuțit de bucătărie, atât pe ea cât și pe copiii lor. Polițiștii au dispus evacuarea temporară a bărbatului din locuință, interzicându-i apropierea la o distanță mai mică de 50 de metri față de victimă și copii”, a precizat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Un oltean și-a bătut concubina

Al doilea ordin a fost emis sâmbătă de polițiștii Secției nr. 2 Micălaca, pe numele unui bărbat de 32 de ani din județul Gorj, care, cu o zi înainte, și-ar fi amenințat și lovit fosta concubină, în vârstă de 29 de ani, chiar la domiciliul acesteia.

În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare, a mai precizat Claudia Iuga.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.