Un arădean a „prins” o FUNCȚIE IMPORTANTĂ la Camera Deputaților. Despre cine este vorba și ce își propune

Un arădean a „prins” o FUNCȚIE IMPORTANTĂ la Camera Deputaților. Despre cine este vorba și ce își propune

Avocatul arădean Cătălin Mihalache a fost desemnat secretar general adjunct al Camerei Deputaților, informează USR Arad.

„Membru fondator al USR Arad, Cătălin Mihalache s-a remarcat prin implicarea în viața civică a municipiului nostru și ulterior în cea politică. Parcursul său profesional a început cu poziția de consilier juridic, în cadrul Ministerului de Finanțe, după care a continuat cu activitatea de avocat în Baroul Arad, unde ocupă în prezent o poziție în organul de conducere”, arată USR Arad.

Pe lângă activitatea profesională, Cătălin Mihalache s-a implicat în zona civică, făcând parte din Mișcarea Arădeană. El este avocatul care, alături de membrii asociației, a atacat în instanță și a reușit desființarea deciziei primarului de atunci al Aradului, Gheorghe Falcă, prin care erau interzise adunările publice în zona centrală a municipiului, mai remarcă cei de la USR Arad.

„Ulterior, s-a alăturat Uniunii Salvați România, ca membru fondator al filialei Arad. A fost reprezentantul USR în majoritatea Birourilor Electorale ocazionate de organizarea de alegeri, începând cu 2016. În prezent, face parte din Comisia Națională de Arbitraj a partidului. În structurile parlamentare, își propune să contribuie la modernizarea și eficientizarea activității Camerei Deputaților”, mai comunică USR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.