Un arădean BEAT și-a UCIS COPILUL de 5 ani într-un ACCIDENT, rănind și alte două persoane

Un arădean BEAT și-a UCIS COPILUL de 5 ani într-un ACCIDENT, rănind și alte două persoane

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri după-masă,  pe DN 17D, în localitatea Chiuza, județul Bistrița-Năsăud.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 30 de ani din județul Arad, care pe fondul consumului de alcool ar fi pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil, mașina fiind răsturnată.

În urma accidentului, fiul șoferului în vârstă de doar 5 ani a decedat, iar alte două persoane, un de 5 ani și un adult, au fost rănite, fiind transportat cu ei la spital și șoferul care a provocat accidentul.

Pe drumul naţional 17D, în localitatea Chiuza, a avut loc un grav accident rutier, în urmă căruia, din păcate, un copilaş de numai 5 ani a decedat. Acesta se afla într-un autoturism, condus pe direcţia Beclean-Salva, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din judeţul Arad. Conform primelor date, se pare că acesta, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi, într-o curbă, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat„, informează IPJ.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest în cazul şoferului a fost de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere cu alcoolemie.

Poliţiştii urmează să verifice motivul pentru care persoanele din autoturism se aflau în deplasare, având în vedere restricţiile de circulaţie impuse prin Ordonanţa Militară nr. 3.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.