Un arădean, către Primărie: „Ne vedem în instanță” (FOTO)

Un arădean, către Primărie: „Ne vedem în instanță” (FOTO)

Un arădean dă în judecată Primăria Municipiului Arad din cauza „centurii” din Gai, care trece prin mijlocul cartierului.

„Inaugurăm existența centurii Gai de aproximativ 20 ani, timp în care Primăria Arad nu a luat nicio măsură”, spune Laurențiu Cojocaru într-un mesaj transmis Primăriei Municipiului Arad și presei locale.

În continuare, arădeanul expune și motivele pentru care va acționa în judecată municipalitatea:

„Va anunt ca urmeaza sa va actionez in instanta pentru:

1. Aprobarea care ati facut-o cu stampila si semnatura primariei Arad pentru guvernul romaniei ca sa legalizeze trecerea centurii prin mijlocul cartierului Gai, acesta trecere era doar provizorie pentru cativa ani dar voi nu ati luat masuri sa demarati proiecte/lucrari care sa ocoleasca cartierul Gai prin camp.

2. Nu ati cerut si nu aveti aprobarea cetatenilor din cartierul Gai ca centura sa treaca prin Gai, in special aprobarea cetatenilor de pe strazile Tribunul Corches si Stefan Tenetchi.

3. Centura trece la 2m de case, voi veni cu poze care vor dovedi distanta dintre casa si sosea.

4. Lipsa canalizarii corespunzatoare motiv pentru care apa balteste dupa fiecare ploaie si tirurile arunca toata apa pe case, voi veni cu poze cu balta de pe sosea.

5. Nu ati luat masuri pentru reducera vitezei cu care circula tirurile, voi veni cu filmarea tirurilor si viteza exagerata cu care circula noaptea dar si ziua.

6. Daunele materiale si de structura a caselor suferite pe parcursul acestor 20 ani din cauza traficului greu (tirurile de 40 tone) care tranziteaza cartierul Gai cu viteze de 90km/h, voi veni cu dovezi filmate noaptea cand tirurile zboara prin cartier, voi veni cu poze cu crapaturile din exterior cat si din interiorul caselor

7. Daune fizice cauzate de traficul greu, maica-mea este nevoita sa ia medicamente: calmante si somnifere, ca sa poata dormi noaptea din cauza tirurilor, voi veni cu adeverinta de la medic.

8. Lipsa inplicarii totale a administratiei locale asupra acestor probleme semnalate constant de cetatenii platitori de taxe si impozite la primaria municipiului Arad.

Urmeaza sa caut mai multi cetateni din Gai impreuna cu care vom forma un grup organizat urmand sa actionam primaria Arad in instanta.

Va multumesc, ne vedem in instanta”.

Arădeanul a însoțit mesajul cu imaginile de mai jos:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.