Un arădean celebru s-a trezit cu un sutien pe mașină. Cine e admiratoarea secretă?

Un arădean celebru s-a trezit cu un sutien pe mașină. Cine e admiratoarea secretă?

Un arădean celebru, este vorba despre Dani Dascălu (om de televiziune, fost purtător de cuvânt al Prefecturii), cunoscut în oraș (și nu numai!) pentru apetitul său în ceea ce privește … sânii, s-a trezit cu un sutien pe mașină.

S-a întâmplat astăzi, în parcarea unui hotel de pe malul Mureșului, în timp ce Dani Dascălu își bea liniștit cafeaua în restaurant.

Acum, toată lumea – dar mai ales Dani Dascălu – se întreabă ale cui forme le-a îmbrăcat piesa vestimentară înainte să ajungă la el pe mașină? Cine e admiratoarea secretă și ce mesaj a dorit să-i transmită? Sunt întrebări cât se poate de firești, preocupante, la care inclusiv cititorii noștri ne pot ajuta să găsim un răspuns!

Citește și:

Uluitoarele scrisori ale lui Dani Dascălu către Moș Crăciun (GALERIE FOTO INCENDIARĂ). Ce a cerut și ce i-a adus Moșul

  1. poate e o invitație de la doamna Diana Șoșoacă

    Raspunde
  2. Tinand cont de culoarea sutienului, cred ca i s-a pus gand rau d-lui Dascalu de catre Organizatia secreta a posesoarelor de cupa D din zona de Vest.

    Nu putem sa nu ne intrebam cu ce le-a gresit dl Dascalu, mai ales ca sunt binecunoscute ravagiile facute de aceasta organizatie in randul populatiei masculine!

    Daca as fi in locul domniei sale, as evita cu desavarsire imprejurarile in care piepturile voluptoase s-ar zari in aglomerari, fie ele urbane sau rurale, fiind stiut modul rapid si deciziv in care membrele organizatiei actioneaza.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.