Un arădean de peste ocean va candida la Președinția României

Un arădean de peste ocean va candida la Președinția României

Florian Liber, artist plastic, fotograf, regizor de teatru și de film, originar din Arad și stabilit la Montreal, în Canada, a anunțat că intenționează să candideze la funcția de președinte al României.

În demersul său, acesta se bazează pe sprijinul comunității românești de peste ocean, din Canada și Statele Unite ale Americii, dar nu numai. Florian Liber va încerca să atragă de partea sa și alți români din Diaspora, pe care dorește să-i determine să se întoarcă în țară.

„Urban, Rural: Întoarcerea românilor în țară!”, este sloganul cu care Florian Liber va încerca să-i convingă pe românii din străinătate, dar și pe rudele acestora din țară, despre șansa istorică pe care o au votându-l la alegerile prezidențiale din acest an.

Deocamdată, demersul artistului este în fază incipientă, urmând să vă ținem la curent cu evoluția acestuia pe măsură ce vor apărea informații noi.

Citește și:

Artistul canadian de origine arădeană Florian Liber, INVITAT SPECIAL la Bienala de la Buenos Aires

  1. ” România poate fi schimbată doar prin acțiunile noastre ”
    În acest stadiu incipient/potențial există un formular de contact și/sau un email la adresa atașată: https://florianliber.com

    Raspunde
  2. Se pare ca multe conturi de ale mele inclusiv FB au fost compromise in ultimele zile. Nu mai am acces. Cine, in Romania, se ocupa de asa ceva? Hmmm

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.